Centrale Verwarming

C.V. Ketels - Radiatoren - Geisers - Boilers - Heaters - Vloerverwarming - Zonne-energiesystemen

Veel mensen denken bij c.v. (centrale verwarming) alleen aan de c.v.-ketel, maar c.v. omvat veel meer. Naast de c.v.-ketel is c.v. ook de (decor-)radiatoren, de water- en gasleidingen, vloerverwarming, heaters, gashaarden en convectorputten. Wij leveren en installeren alle hiervoor genoemde installaties en materialen.

Als het om c.v.-ketels gaat adviseren wij Nefit en Intergas!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van c.v. installaties waaronder het merk Nefit. Waarom Nefit? Nefit heeft zich door de jaren heen bewezen en is Europees marktleider in HR-ketels. Zijn prijs/kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn voor ons doorslaggevend. Deze ketels voldoen het meest aan onze eisen. 

  • de top in betrouwbaarheid, milieuvriendelijkheid en comfort

  • warmteregeling op ruimtetemperatuur

  • altijd warmwater startklaar

Wilt u documentatie opvragen of inlichtingen over Nefit of Intergas c.v.-ketels? Surf dan naar www.nefit.nl of www.intergas-verwarming.nl.

  

Indien u, als klant, voor een ander merk ketel kiest, kunnen wij deze uiteraard ook leveren en/of installeren.

 

C.V.-Onderhoud

Voor een goed functionerende ketel, waarbij zuinig stoken, een lange levensduur en voorkoming van storingen van belang is, is jaarlijkse controle en klein onderhoud aan de c.v.-ketel noodzakelijk.

 

Radiatoren

Radiatoren zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten, kleuren en vormen. Naast de standaard radiator, die er nu ook in diverse uitvoeringen is, zijn er tegenwoordig ook decorradiatoren.

  • Voorheen waren er alleen maar ledenradiatoren (u weet wel die radiatoren in het ziekenhuis of op school). Daarnaast zijn er paneel- radiatoren. Deze verwarmen waarschijnlijk uw huis. Naast deze geribbelde radiatoren zijn zij er ook in gladde uitvoeringen.

  • De decorradiatoren werden tot een aantal jaren geleden alleen in de badkamer als handdoekradiator gebruikt. De warmteafgifte was minimaal. Tegenwoordig zijn de decorradiatoren ook geschikt voor uw keuken, woonkamer en hal. De warmteafgifte is dermate hoger, dat zij niet onder- doen voor een paneelradiator. De decorradiator is een sieraad voor uw woonkamer, keuken, hal en natuurlijk uw badkamer.

Kamerthermostaten

Er zijn tal van thermostaten te verkrijgen van eenvoudig aan /uit tot en met de programmeerbare klokthermostaten, die U elke dag afzonderlijk kunt programmeren. Ook zijn er draadloze thermostaten te verkrijgen. Voor het complete aanbod of advies over kamerthermostaten, kunt U ons vrijblijvend contacteren.

 

Heaters

Heaters worden gebruikt om grotere ruimtes te verwarmen. Dit zijn voornamelijk bedrijfshallen, werkplaatsen en magazijnen. Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Convectorputten zijn radiatoren welke in de vloer worden ingebouwd. Deze worden voornamelijk gebruikt bij openslaande deuren of schuifpui.

 

Geiser

Daar er voor de keuken- en badgeiser geen aparte rubriek is, willen wij u via deze rubriek informeren dat wij deze ook leveren en plaatsen. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Zonne-energie

De Solarline van Nefit is degelijk en betrouwbaar, hebben een zeer hoge opbrengst (4,2 GJ), zijn overal te plaatsen en is snel gemonteerd. Dit zonneboilersysteem bestaat uit twee zonnecollectoren en een boiler van 120 liter.

 

Bezoek de website van Nefit

Fasto Badgeiser

Nefit HRC30 HR-Ketel

Nefit HR65 HR-Ketel

Nefit CV-Boiler

Nefit Zonneboiler