Gashaarden & Vloerverwarming

Sfeervol, veilig en gebruiksvriendelijk

Naast het verwarmen van een woning door middel van een c.v.-ketel met radiatoren is er nog een andere mogelijkheid om een huis te verwarmen. Dit is door middel van een gashaard in combinatie met gevelkachels of radiatoren. Ook zijn er gashaarden die niet van echte houtkachels te onderscheiden zijn. Deze haarden zijn in vele woonkamers de sfeermaker. Naast sfeer, geven deze haarden een behoorlijke warmte af. Ons standaard merk is Dru, maar indien gewenst leveren wij diverse merken gashaarden en gevelkachels.

 

Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting

 

Zeer populair zijn momenteel de P modellen van Dru. Deze haarden kenmerken zich door een geprofileerde frontlijst die leverbaar is in diverse kleuren. De design haarden als de Avanto P en Concerto P lenen zich uitstekend voor inbouw in een strakke wand, zonder schouw dus.
Uiteraard zijn deze modellen ook verkrijgbaar in de F uitvoering, dat wil zeggen voor inbouw in een schouw naar keuze.

 

Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting

Uiteraard zijn alle merken en types leverbaar. Voor informatie kunt u ons vrijblijvend contacteren.

  

Vloerverwariming

De laatste jaren is het product meer in opmars gekomen. Kon voorheen vloerverwarming alleen op een betonnen vloer gemonteerd worden, afgewerkt met tegels of plavuizen. Tegenwoordig is er een systeem waardoor vloerverwarming op een houtenondervloer bevestigd kan worden. En naast tegels en plavuizen kan vloerverwarming ook worden afgewerkt met vloerbedekking, parket of een houtenvloer. Alléén vloerverwarming in combinatie met een laminaatvloer is niet mogelijk.

 

Vloerverwarming kan zowel als hoofd- en als bijverwarming dienen. Naast vloerverwarming is er ook wandverwarming (ook wel knuffelmuur genoemd) en vloer- en wandkoeling. De voordelen van vloerverwarming op een rijtje.