Luxalon Plafonds

Duurzaam, vochtbestendig & onderhoudsvrij

Voor badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer is een verlaagd aluminium plafond een absolute verfraaiing van uw woonruimte. Geen enkel plafond is zo duurzaam, vochtbestendig en onderhoudsvrij als een Luxalon aluminium plafond.

 

Door toepassingen bij grootschalige projecten als zwembaden, casino's, voetbalstadion (o.a.: Feyenoord en PSV) heeft het zijn kwaliteiten ruimschoots bewezen.

 

Het beste badkamerplafond

Een Luxalon aluminium plafond is de beste oplossing voor uw badkamer. Met een Luxalon plafond behoren schimmelvorming en condensvorming tot het verleden. Behalve duurzaam is een Luxalon plafond ook bijzonder stijlvol. De Luxalon plafondcollectie is leverbaar in 55 kleuren en diverse lameltypes, zodat er voor elke sfeer badkamer wel een bijpassend plafond is te ontwerpen. Ge´ntegreerde verlichting creŰert een extra ruimtelijk effect en de ideale sfeerverlichting die past bij uw badkamer. De Luxalon lamellen zijn eenvoudig te (de-)monteren, zodat het bouwplafond en de eventueel andere leidingen bereikbaar blijven.

Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting

 

De kroon op uw keuken

Een Luxalon plafond is de meest praktische oplossing voor uw keuken. Met een Luxalon aluminium plafond kunt u eenvoudig leidingen, bijvoorbeeld een afzuigkanaal, wegwerken. Daarnaast is een Luxalon plafond onbrandbaar en eenvoudig schoon te maken. Verlichting is eenvoudig te integreren in het plafond, precies op de plekken waar een lichtpunt gewenst is. De Luxalon plafondcollectie is leverbaar in 55 kleuren en diverse lameltypes, zodat er voor elke type keuken wel een bijpassend plafond is te ontwerpen. De Luxalon lamellen zijn eenvoudig te (de-)monteren, zodat het bouwplafond en de eventueel andere leidingen bereikbaar blijven.

Klik op deze foto voor een uitvergroting

Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting

 

De perfecte verfraaiing van uw woonkamer

Een Luxalon plafond is bijzonder stijlvol. Het Luxalon kleurenpalet telt in totaal 55 kleuren. Doordat het plafond bestaat uit losse lamellen die verkrijgbaar zijn in diverse breedtes kunt u met kleuren en breedtes eindeloos combineren. De lamellen worden op maat geproduceerd, waarbij ook lengtes tot ruim 7 meter mogelijk zijn, waardoor stuiknaden in een plafond, tot een minimum gereduceerd kunnen worden. Ge´ntegreerde verlichting is op elke willekeurige plaats in het plafond mogelijk, waardoor er alleen op de door uw gewenste plaatsen de perfecte sfeerverlichting mogelijk is.

Klik op deze foto voor een uitvergroting

Klik op deze foto voor een uitvergroting Klik op deze foto voor een uitvergroting

  

Verlichting

Een optimale vertaling van een sfeer is te realiseren door het gebruik van Luxalon plafonds in combinatie met ge´ntegreerde verlichting. Het Luxalon plafondprogramma biedt vele decoratieve en functionele mogelijkheden om op snelle en professionele wijze verlichting in te bouwen. Het verlichtingsconcept geeft u de ruimte voor een perfect lichtontwerp. De voor alle typen Luxalon plafonds geschikte inbouwspots zorgen voor een balans in schaduwwerking, direct en indirect licht. Een goede hoofdverlichting in het plafond vormt de ideale basis voor een sfeervol interieur. De juiste verlichting op exact die plaats die wordt gewenst.

HD500 HD700 HD710 HD501
HD701 HD711 HD750 HD751