, welkom op de website van Installatiebedrijf Weemaes

Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgebouwd. Wij streven voortdurend naar het leveren van kwaliteit en naar tevredenheid bij onze klanten, waarbij wij persoonlijk contact, en een individuele benadering centraal stellen.

 
Onze werkzaamheden lopen uiteen van allerlei "kleine" loodgieterklusjes tot het aanleggen van complete installaties op het gebied van Sanitair, Leidingen (gas-, water en afvoerleidingen), Dakbedekking (dakgoten en platdak) en verwarmingsinstallaties. Ook een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn er voor zowel renovatie als nieuwbouw en voor zowel particulieren, bedrijven als overheid.

 
Neemt u een op deze website om meer over ons werk te weten te komen. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte zijn wij u graag van dienst.

 

 

Sanitair

Sanitair

 

Sanitair is heel persoonlijk en wij nemen dan ook graag vrijblijvend de tijd om u, aan de hand van uw wensen, uitgebreid te informeren over de mogelijkheden. Wij zijn er voor u van een kraanleertje tot een complete badkamer.

 

 

 

meer

 

Centrale Verwarming

C.V.

 

Op CV gebied kunnen wij u het volgende bieden: plaatsing en onderhoud van c.v.-ketels en/of installaties, radiatoren,  vloerverwarming en alle bijkomende zaken, zoals periodieke keuringen.

Wij leveren ook keuken- en badgeisers.

 

 

 

meer

 

Daktechniek

Daktechniek

 

Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van bitumineuze dakbedekkingen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alle herstellingen. Dakonderhoud is één van de belangrijkste kostenposten van onroerend goed.

 

 

 

meer

 

Gashaarden & Vloerverwarming

Gashaarden & Vloerverwarming

 

Gasverwarmingen zijn er in diverse uitvoeringen. Van de originele gevelkachel tot de moderne sfeergashaarden met afstandsbediening voor alle comfort die niet van echte houtkachels te onderscheiden zijn.

 

 

 

meer

 

Gas-, Water- en Afvoerleidingen

Gas-, Water- en Afvoerleidingen

 

Voor particulier en voor bedrijf installeren en renoveren wij gas- en waterleidingen en alle soorten afvoeren Verder ontstoppen wij afvoerleidingen (riolering en hemelwaterafvoer).

 

 

 

meer

 

Colofon  |  Disclaimer